Як повернутися до класичного акаунту?
[Орієнтовний час читання: 3 хв]
У цій статті пояснюється, як переключити акаунт Bitget з єдиного торгового акаунту назад на класичний акаунт. Наведено покрокові інструкції для застосунку Bitget та вебсайту Bitget. Посібник також охоплює вимоги щодо прийнятності для переходу та що відбувається з вашими коштами під час цього процесу.
Як повернутися до класичного акаунту в застосунку Bitget?
Крок 1. Перейдіть на портал переключення
1. Відкрийте застосунок Bitget
2. Тапніть Активи
3. Відкрийте Посібник з торгівлі на єдиному акаунті

4. У розділі Єдиний акаунт тапніть Переключити режим акаунту

5. Уважно прочитайте повідомлення
6. Тапніть Перейти на класичний акаунт у нижній частині екрана, щоб продовжити
Спосіб 2. Зі сторінки торгівлі (фʼючерси, спот або спотова маржа)
1. Перейдіть на будь-яку зі сторінок торгівлі: Фʼючерси, Спот або Спотова маржа.
2. Тапніть на значок із трьома крапками у верхньому правому куті.
3. Прокрутіть меню донизу і тапніть Повернутися до класичного акаунту

Крок 3. Підтвердьте відповідність умовам і продовжте
1. Переконайтеся, що ваш єдиний акаунт відповідає всім наведеним нижче умовам:

-
Немає ордерів
-
Немає позицій
-
Немає заборгованостей чи зобовʼязань
2. Після підтвердження тапніть Переключити, щоб продовжити. Система автоматично перекаже всі кошти з вашого єдиного акаунту на спотовий акаунт.
Примітка: Система автоматично перекаже ваші кошти з єдиного акаунту на спотовий акаунт, а переключення триватиме приблизно 1 хвилину, протягом якої здійснювати торгівлю чи перекази коштів буде неможливо.
Як повернутися до класичного акаунту на вебсайті Bitget?
Крок 1. Перейдіть на портал переключення
1. Перейдіть до Активи

2. Відкрийте Посібник з торгівлі на єдиному акаунті

Крок 2. Виберіть переключення назад
1. Натисніть Перейти на класичний акаунт

Крок 3. Підтвердьте відповідність умовам і завершіть переключення
1. Система автоматично перевірить, що ваш акаунт відповідає всім умовам переключення:

-
Немає ордерів у єдиному акаунті
-
Немає позицій у єдиному акаунті
-
Немає заборгованостей чи зобовʼязань
2. Якщо всі умови виконано, натисніть Переключити.
Примітка: Система автоматично перекаже ваші кошти з єдиного акаунту на спотовий акаунт, а переключення триватиме приблизно 1 хвилину, протягом якої здійснювати торгівлю чи перекази коштів буде неможливо.
Поширені запитання
1. Де знайти опцію повернення до класичного акаунту?
-
Застосунок: Активи > Посібник з торгівлі на єдиному акаунті > Переключити режим акаунту
-
Вебсайт: Активи > Посібник з торгівлі на єдиному акаунті > Перейти на класичний акаунт
2. Які умови потрібно виконати перед поверненням?
Ваш єдиний акаунт повинен відповідати таким умовам:
-
Немає відкритих ордерів
-
Немає відкритих позицій
-
Немає заборгованостей чи зобовʼязань
3. Скільки часу триває переключення?
Процес триває приблизно 1 хвилину.
4. Чи вплине переключення на мої кошти?
Усі кошти буде автоматично перераховано з вашого єдиного акаунту на спотовий акаунт.
5. Чи можна повернути субакаунти до класичного акаунту?
Ні. Після переходу субакаунту на єдиний акаунт повернути його до класичного акаунту неможливо.
Цей контент було перекладено за допомогою ШІ, і він призначений лише для довідки. Ми не гарантуємо точність перекладу й не несемо відповідальності за будь-які помилки, упущення чи збитки, що можуть виникнути в результаті використання цього перекладеного контенту. У разі будь-яких розбіжностей перевагу матиме оригінальна версія.